Baston ekmek, özellikle kahvaltılarda ve atıştırmalık olarak sıkça tercih edilen bir gıda. Ancak 1 adet baston ekmeğin 50-60 kalori içermesi, onu diyet programımda nasıl yer vereceğim konusunda soru işaretleri yaratıyor. Tam buğday unuyla yapılan versiyonlarının kalori miktarının, beyaz unla yapılanlara göre biraz daha yüksek olduğunu öğrenmek ilginç. Sizce bu ekmeği sağlıklı bir şekilde tüketmek için neler yapmalıyım? Yanında hangi malzemeleri tercih etmek daha faydalı olur?
Baston ekmek, özellikle kahvaltılarda ve atıştırmalık olarak sıkça tercih edilen bir gıda. Ancak 1 adet baston ekmeğin 50-60 kalori içermesi, onu diyet programımda nasıl yer vereceğim konusunda soru işaretleri yaratıyor. Tam buğday unuyla yapılan versiyonlarının kalori miktarının, beyaz unla yapılanlara göre biraz daha yüksek olduğunu öğrenmek ilginç. Sizce bu ekmeği sağlıklı bir şekilde tüketmek için neler yapmalıyım? Yanında hangi malzemeleri tercih etmek daha faydalı olur?
Cevap yaz