Yaprak sarmanın kalori içeriği ve besin değerleri hakkında verdiğiniz bilgiler çok ilginç. Ben de yaprak sarma yaparken kalori ve besin değerlerini dikkate alıyorum. İç harcında kullandığınız malzemelerin kaloriye etkisi beni düşündürüyor. Örneğin, kısırlık ya da vejetaryen malzemelerle hazırlamak, hem lezzetli hem de sağlıklı bir alternatif olabilir mi? Sizce yaprak sarmada pirinç yerine bulgur kullanmak, lezzeti nasıl etkiler?
Yaprak sarmanın kalori içeriği ve besin değerleri hakkında verdiğiniz bilgiler çok ilginç. Ben de yaprak sarma yaparken kalori ve besin değerlerini dikkate alıyorum. İç harcında kullandığınız malzemelerin kaloriye etkisi beni düşündürüyor. Örneğin, kısırlık ya da vejetaryen malzemelerle hazırlamak, hem lezzetli hem de sağlıklı bir alternatif olabilir mi? Sizce yaprak sarmada pirinç yerine bulgur kullanmak, lezzeti nasıl etkiler?
Cevap yaz