Leblebi tozu hakkında okuduklarım gerçekten ilginç! Nohutun kavrulup öğütülmesiyle elde edilen bu un, sağlıklı beslenme açısından oldukça faydalı görünüyor. Protein ve lif oranının yüksek olduğu bilgisi, onu diyetimde kullanmayı düşündürüyor. Özellikle sindirim sistemine fayda sağlaması ve kan şekerini dengelemesi gibi özellikleri, benim için önemli avantajlar. Sizce leblebi tozunu günlük beslenmemize nasıl dahil edebiliriz? Özellikle tarif önerileriniz var mı?
Leblebi tozu hakkında okuduklarım gerçekten ilginç! Nohutun kavrulup öğütülmesiyle elde edilen bu un, sağlıklı beslenme açısından oldukça faydalı görünüyor. Protein ve lif oranının yüksek olduğu bilgisi, onu diyetimde kullanmayı düşündürüyor. Özellikle sindirim sistemine fayda sağlaması ve kan şekerini dengelemesi gibi özellikleri, benim için önemli avantajlar. Sizce leblebi tozunu günlük beslenmemize nasıl dahil edebiliriz? Özellikle tarif önerileriniz var mı?
Cevap yaz