Bamyanın kalori değerinin bu kadar düşük olduğunu öğrenince, diyetim için harika bir seçenek olabileceğini düşündüm. Lif içeriği de oldukça yüksek, bu da sindirim sağlığıma katkıda bulunabilir. Özellikle antioksidan özellikleri sayesinde hücrelerimi koruyabileceğimi bilmek de beni sevindiriyor. Peki, siz bamyanın hangi tüketim yöntemini tercih ediyorsunuz? Haşlama mı, kavurma mı yoksa yemeklerde mi kullanmayı seversiniz?
Bamyanın kalori değerinin bu kadar düşük olduğunu öğrenince, diyetim için harika bir seçenek olabileceğini düşündüm. Lif içeriği de oldukça yüksek, bu da sindirim sağlığıma katkıda bulunabilir. Özellikle antioksidan özellikleri sayesinde hücrelerimi koruyabileceğimi bilmek de beni sevindiriyor. Peki, siz bamyanın hangi tüketim yöntemini tercih ediyorsunuz? Haşlama mı, kavurma mı yoksa yemeklerde mi kullanmayı seversiniz?
Cevap yaz